Офіційний дилер YAMAHA в Києві «Ямаха ВІДІ Мото Лайф»
Ямаха ВІДІ Мото Лайф logo
Новини від нашої сім'ї VIDI: 7 автомобілів швидкої допомоги власного виробництва

17.03.2020

news-by-vidi-commerce-7-ambulances

КОМПАНІЯ «ВІДІ ЮНІКОМЕРС» ВИДАЛА ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРУ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ 7 АВТОМОБІЛІВ «ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ» ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА

17 березня 2020 року в обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф м.Краматорськ відбулася процедура передачі автомобілів швидкої медичної допомоги, що вироблені національним виробником «ВІДІ Юнікомерс» для Донецької області. «Швидкі допомоги» передані коштом субвенції з державного бюджету в рамках пілотного проекту з реформування системи екстреної медичної допомоги, затвердженої постанови Уряду № 425 від 22 травня 2019 року.

«ВІДІ Юнікомерс» спеціалізується на виробництві автомобілів спеціального призначення та має чималий досвід в їх постачанні як державним, так і приватним структурам. На ринку спеціальних автомобілів виробник працює з 2006 року. За час свого існування компанія виробила 1389 автомобілів. З них швидких допомог – 444.

«ВІДІ Юнікомерс» входить до складу групи VIDI – одного з найбільших вітчизняних авторітейлерів, лідера автомобільного ринку в Україні. Саме тому виробник має ідеальну можливість вибрати найбільш оптимальне базове шасі для переобладнання в автомобіль швидкої допомоги. У нашому випадку була обрана заводська модель всесвітньо відомого бренду Ford – Transit L2H3. Вона оснащена інноваційним дизельним двигуном, відповідним екологічному стандарту Євро-6, але головна її перевага – збільшений, у порівнянні з аналогами, обсяг і висота кузова, що робить можливим створити максимально зручні умови для роботи медбригади. Крім того, даний автомобіль у базовій комплектації оснащений підігрівом лобового скла – це значить, що у разі його обмерзання взимку, хвилина – і машина готова до роботи, а також паркувальними датчиками, що стали вже просто необхідністю для руху містом.

Оновлені «швидкі» набагато комфортніші й ергономічніші для працівників екстреної медичної допомоги за всіма параметрами. А це надто важливо в умовах, коли люди працюють на знос, медперсоналу не вистачає, і кожна хвилина безцінна у порятунку людських життів.

Для переобладнання автомобілів швидкої допомоги використовувався спеціальний нетоксичний медичний пластик, що легко миється. Також детально спроектований інтер'єр «швидкої допомоги» від ВІДІ Юнікомерс. Управління всіма системами у відсіку для роботи медбригади тепер зосереджено в одній точці. Всі дверцята поличок у ньому відкриваються за принципом «слайдера», зсуваються вгору півколом і фіксуються автоматично у будь-якому положенні. Всі зони відсіку для роботи швидкої допомоги мають відмінне освітлення: полки, стелі та навіть підлога. Для зручності медбригади крапельниці закріплюються на спеціальному пристрої на стелі «швидкої».

Генеральний директор VIDI Максим Яворський зазначив: «Я впевнений у тому, що жителі області обов'язково оцінять якість і надійність «швидких допомог» нашого виробництва: особисто мені не буде соромно за той продукт, що ми поставляємо. Вони зроблені на базі шасі, що успішно справляються зі своїм завданням на дорогах Європи. «Швидкі допомоги» на базі Ford вже встигли дуже добре себе зарекомендувати і в нашій країні. Зокрема «швидкі допомоги» в нашому виконанні, що оснащені сучасним медичним обладнанням від провідних світових виробників, залишають позаду моделі конкурентів».

Директор Обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф (м.Краматорськ) Ігор Кияшко, зі словами подяки за постачання «швидких допомог» у точні терміни та в належній якості, зазначив: «ДСТУ по «швидким» в Україні існує давно. 10 років тому це були одні автомобілі, сьогодні – інші автомобілі, з великими можливостями. І сервіс у контексті їх роботи – це дозволити реально частіше рятувати людські життя наших жителів, наших пацієнтів».