Офіційний дилер YAMAHA в Києві «Ямаха ВІДІ Мото Лайф»
Ямаха ВІДІ Мото Лайф logo
SPIDI Tour 2019 Ukraine

06.08.2019

spidi-tour-2019

Spidi Tour - це масштабний мото рух довжиною в 5 років:

  • більше 15 країн Європи
  • більше 5000 райдерів
  • більш 20000 пройдених км найкрутішими маршрутами Європи та в тому числі і України.

І все це завдяки крутому італійському бренду Spidi, який вже багато років турбується про нашу безпеку, комфорт і бездоганний стиль, а тепер і за відмінне проведення часу за кермом своїх байків. Але повірте, все це дійсно дрібниці в порівнянні з тим, що ми підготували для вас у цьому році. Партнер Yamaha Київ - GearShop - офіційний та ексклюзивний дистриб'ютор Spidi в Україні запрошує вас приєднатися до Spidi Tour 2019 Ukraine.

Погодьтеся, що подорожжю в рамках одного дня досить складно когось здивувати, але що, якщо ми організуємо для вас ексклюзивну можливість відвідати найзагадковіше і найбільш недоступне місце на нашому материку, а можливо і в світі?! А тепер тримайтеся за свої кліпони, адже ми вирушаємо до Чорнобиля.


Отже, програма Spidi Tour 2019 Чернобиль

Дата - 14 вересня

Місце збору - салон GearShop - Yamaha Київ

Час збору - 8.30

Спочатку в салоні пройде презентація екіпа від топового італійського виробника Spidi. Також Spidi підготували для кожного з вас багато класних подарков. Після збору організованою колоною висуваємося за маршрутом до Чорнобилю. Доїжджаємо до пропускного пункту, де паркуємо свої мотоцикли на стоянці, що охороняється. Сідаємо у спеціально підготовлений транспорт і їдемо на екскурсію у зону відчуження. Ми почуємо історію однієї з найстрашніших катастроф 20 століття, побуваємо у найбільш недоступних місцях зони Чернобиля.

Але і це ще не все: ми організуємо для вас обід в їдальні Чорнобильської АЕС. Не переймайтесь - все смачно і безпечно, але дуже незвично. О 17.00 ми висуваємося з пропускного пункту Чорнобиля до нас у салон, де вас буде чекати музичка, прохолодні напої і відмінна атмосфера для того, щоб ми всі могли поділитися своїми враженнями від цієї божевільної подорожі.

Друзі, ми впевнені, що Spidi Tour 2019 буде для вас як мінімум одним з найкрутіших тріпів цього року. Ви просто не можете пропустити таку подію. Для участі в Spidi Tour необхідно зареєструватися, надіслати паспортні дані для підготовки документів на пропуск у зону і оплатити свою участь. Поспішайте, адже кількість місць обмежена.


Зареєструватися можна на офіційному сайті Spidi, обравши KIEV UKR: https://www.spidi.com/eu_en/spiditour 

Маршут : https://bit.ly/2ZCZmfk

Реєстрація відкрита до 30 серпня або до набору групи участників


Розклад поїздки:

  • 08.30 — збір в GearShop
  • 10.00 — старт поїздки
  • 12.00 — зупинка на пропускному пункті Дитятки, де ми залишаємо мотоцикли на стоянці, що охороняється
  • 12.30 — початок екскурсії по закритій зоні Чорнобиля
  • 14.00 — обід в їдальні АЕС
  • 17.00 — виїзд із зони Чорнобиля
  • 17.30 — виїзд в сторону салону GearShop
  • 20.00 — початок вечірки

Вартість участі в SPIDI TOUR: 100 $

У вартість входить: екскурсія по Чорнобилю, обід, спеціальні подарунки від Spidi і GearShop