Офіційний дилер YAMAHA в Києві «Ямаха ВІДІ Мото Лайф»
Ямаха ВІДІ Мото Лайф logo
Yamaha Experience: Твої враження. Твої пригоди. Твій Yamaha досвід.

01.06.2021

yamaha-experience

Ми запускаємо новий проект Yamaha Experience, в якому об’єднали все: наші тест-драйви, наші тури, наші івенти – все, за допомогою чого ви можете отримати досвід користування технікою Yamaha.

Що є в Yamaha Experience: 

Одноденні тест-драйви мотоциклів та скутерів: ви можете взяти в тест-драйв Tracer 7 та гайнути на ньому у Вишгород або Сухолуччя. Причому наш менеджер зіставить вам компанію, наприклад, на МТ-07, і протягом тест-драйву ви можете помінятися мотоциклами та одразу оцінити переваги обох моделей.

 Багатоденні тури: як щодо класно відпочити в Карпатах в компанії з Yamaha-любителями або насолодитися мальовничою Бакотою? Ми представляємо календар всіх наших турів лише для власників Yamaha. Фішкою турів є можливість протестити наші нові мотоцикли одразу в турі. Як вам ідея прокатитися на новому Tracer 9GT десь на карпатських серпантинах? 

Мотошкола: ми хочемо, шоб ви кайфували, катаючись на мотоциклах Yamaha, а це неможливо без вміння правильно їздити, тому ми заключили партнерство з провідними інструкторами мотошкіл. Звичайно, навчання проходить тільки на мотоциклах Yamaha. То ви хочете їздити в місті чи по треку? Чи може цікавить ендуро?

 Календар всіх наших івентів: дізнавайтесь про наші події, відкриті тест-драйви, закриті тренування, коротше кажучи, будьте завжди в курсі всього.

 

Докладніше